4 bons motius per a fer VIDEO DE BODA

Quan una parella posa data pel dia del seu enllaç comença a buscar allò que considera més important: vestit, restaurant, fotògraf… i hi ha parelles que d’entrada descarten el vídeo, potser per tema de pressupost, potser perquè pensen que amb les fotos ja n’hi haurà prou per tenir un gran record del seu dia.
Per tots aquells indecisos avui us vull donar 4 grans raons per a dir SI al vostre vídeo de BODA!

  1. INVERSIÓ DE FUTUR El vídeo de boda és com una inversió de futur. Són uns diners que pagareu ara i d’aquí un temps veureu realment el valor que tindrà, ja que passats 5, 10, 20 anys, quan mirareu aquell vídeo no solament recordareu perfectament el vostre dia, sinó que a més a més veureu com era el nebot quan era petit, recordareu als àvis, que potser ja no hi seran, els sentireu parlar, moure’s… I anant encara més lluny, d’aquí 30 anys els vostres fills podran saber que pensàveu el dia de la vostra boda, com éreu a la seva mateixa edat, etc.
  2. ALLÒ QUE QUEDARÀ. El banquet, la música, les flors, els vestits… segur que seran genials, però sol seran per aquell dia i gràcies a les fotos i el vídeo ho podreu recordar tot. El vídeo és allò que us podreu quedar, per recordar, per reviure, per saborejar cada instant del vostre dia sense presses i podent recordar mil moments que aquell dia segur que se us passaran per alt.
  3. VÍDEO FET A MIDA! Els vídeos d’avui en dia ja no són aquells vídeos que avorrien a tothom i que quan uns amics et proposaven de veure el seu ja tremolàveu… els nostres vídeos són frescos, espontanis, curts… Amb menys de 30 minuts tindreu la narració fidel del vostre dia i amics i familiars us demanaran de tornar-lo a veure, ho prometem!
  4. REVIUREU EL DIA. amb el vídeo recordareu i reviureu el vostre dia d’una manera que solament amb fotografies hagués estat impossible. Els sons, les músiques, les veus… tot et transportarà, i ja que segurament haureu cuidat amb molt detall tot el que envolta el vostre dia, perquè no guardar-ho per sempre més i recordar-ho quan us vingui de gust?

Us he convençut? Què en penseu? Si ja us heu casat, vau fer vídeo del dia de la vostra boda? O si us heu de casar… teniu pensat de fer-ne? Totes les opcions són bones, però crec que aquells que apostin pel reportatge videogràfic, després no se n’arrepentiran!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.