BELLYPAINTING, pintant panxes!

La Cristina Dejuan és una noia que té un do especial per la il·lustració i un dia va provar això que se’n diu Bellypainting i li va agradar tant que té ganes de fer-ne més. Així és que ens hem unit per poder oferir a totes les panxes boniques aquesta sessió ben especial.
Així que… futures mamis, estigueu atentes!
La sessió Bellypainting consisteix en pintar la panxa de la futura mama i realitzar un reportatge fotogràfic durant i després. El reportatge és totalment personalitzat. A través d’una petita entrevista amb la Cristina decidireu quin disseny et pintarà a la panxa, és per això que, depenent del disseny, la sessió pot variar de temps.
Un cop escollit el disseny, el dia de la sessió la mami s’entregarà al pessigolleig dels pinzells i parlarem i riurem i experimentarem mentre la Cristina pintarà i jo aniré fent fotos.
Les pintures del bellypainting són totalment professionals, amb base d’aigua no tòxica, antial·lèrgiques i molt fàcils de fer marxar, tot per la seguretat de mare i fill!
I ara la pregunta estrella…. Quan és millor realitzar la sessió BELLYPAINTING? Doncs l’ideal seria entre la setmana 30 i la 35, però això dependrà de cada mare.
Us agrada la idea? Doncs no dubteu en escriure’ns i preguntar, perquè no hi ha millor regal que permetre’s un moment de relax i de bon rotllo que a sobre et podràs emportar a casa imprès!

Aquestes entrades també et poden interessar

2 comentarios en “BELLYPAINTING, pintant panxes!”

  1. Laia Xandri Martinez

    Hola!!! Estava buscant pq em pintessin la panxona que tinc de gairebé 31 setmanes. Bàsicament donar-me informació i si el meu home i els meus dos fills podrien sortir en alguna foto de la sessió.
    Moltíssimes gràcies.

    1. Hola Laia, contenta de que us interesseu pel nostre treball! T’envio un email durant el matí per explicar-te com funcionen les sessions Bellypainting. Gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.