Hola sóc l'Alba Pifarré

I la meva obsessió és conservar la història en viu, guardar moments per poder-los reviure sempre. Ja sigui en fotografia, en vídeo o en totes dues coses.

Hola sóc l'Alba Pifarré

I la meva obsessió és conservar la història en viu, guardar moments per poder-los reviure sempre. Ja sigui en fotografia, en vídeo o en totes dues coses.

M’agrada veure, observar les persones, el paisatge, les relacions… i crear històries per sempre. Cada vegada que una persona, una parella o una família confia en el meu treball el meu cor s’ilumina i és que estic veient el gran llegat que deixaran als que vindran, als seus fills, als seus néts… Saber que el meu treball passarà a ser un document històric de la família m’emociona. I sí, tinc la sensibilitat a flor de pell i sovint se’m posa la pell de gallina a l’escoltar les vostres històries. (i ric i ploro i totes dues coses!)

Tot va començar el dia en què vaig néixer. El moment en que els meus pares van demanar prestada una càmera de fer fotos per poder-me fotografiar en els primers dies de vida. Van gastar tot un carret de 36! La mala notícia va arribar el dia en què el senyor de la botiga de revelats va perdre aquest rodet, l’únic que havien disparat. I adéu records.

M’agrada veure, observar les persones, el paisatge, les relacions… i crear històries per sempre. Cada vegada que una persona, una parella o una família confia en el meu treball el meu cor s’ilumina i és que estic veient el gran llegat que deixaran als que vindran, als seus fills, als seus néts… Saber que el meu treball passarà a ser un document històric de la família m’emociona. I sí, tinc la sensibilitat a flor de pell i sovint se’m posa la pell de gallina a l’escoltar les vostres històries. (I ploro, i ric i totes dues coses!)

Tot va començar el dia en què vaig néixer. El moment en que els meus pares van demanar prestada una càmera de fer fotos per poder-me fotografiar en els primers dies de vida. Van gastar tot un carret de 36! La mala notícia va arribar el dia en què el senyor de la botiga de revelats va perdre aquest rodet, l’únic que havien disparat. I adéu records.

Per això ara mateix no em vull perdre ni un detall de la infància dels meus fills, Iu i Dakota.

Perquè crec en un món millor i això és el que jo voldria deixar-los. Que poguessin connectar i obtenir respostes a través de la seva Història de Vida.

M’agrada capturar moments de manera documental, sense interferències, deixar constància del que va ser un moment determinat i que això pugui ser una herència pels que vindran.

Per això ara mateix no em vull perdre ni un detall de la infància dels meus fills, Iu i Dakota.

Perquè crec en un món millor i això és el que jo voldria deixar-los. Que poguessin connectar i obtenir respostes a través de la seva Història de Vida.

M’agrada capturar moments de manera documental, sense interferències, deixar constància del que va ser un moment determinat i que això pugui ser una herència pels que vindran.

Us deixo una de les meves “Històries de Vida”, perquè entengueu una mica més qui sóc i com treballo per documentar en viu la vostra pròpia història

Moltes gràcies per ser aquí! 

Estic desitjant conèixer-te en persona!

Us deixo una de les meves “Històries de Vida”, perquè entengueu una mica més qui sóc i com treballo per documentar en viu la vostra pròpia història

Moltes gràcies per ser aquí! 

Estic desitjant conèixer-te en persona!

Reproducir video acerca de fotografia part Lleida