fotografa de familia
Com vestir en una sessió de fotos?

Ha arribat el moment, teniu una sessió de fotos amb un fotògraf professional i no sabeu què posar-vos. Us passen milers de coses pel cap, complements, diferents tipus de roba…, però no sabeu què escollir, l’elecció és difícil. Avui us vull donar 5 consells per a que pugueu escollir amb seguretat i tingueu un reportatge de fotos ben bonic!
1. Roba còmoda. És el primer que recomano, sobretot si la sessió és d’embaràs. Si no esteu còmodes amb el que porteu difícilment estareu còmodes durant el reportatge. Que seria roba còmoda? Potser esteu pensant amb xandall i no, no em refereixo a roba d’estar per casa, sinó a allò que normalment porteu vosaltres al dia a dia, si sou de portar camises, doncs camises, si sou de texans i samarreta, doncs texans i samarreta, si sou de talons, doncs talons… qualsevol opció és bona si us hi sentiu a gust. Les fotografies seran un record que tindreu per sempre i si no us hi sentiu reflectits no us agradaran, sempre és millor ser natural i vestir natural que buscar quelcom estrany i diferent.
2. Dues mudes diferents està bé per a tenir unes fotos variades, si enlloc de dues són tres, doncs també estaria bé. El que no s’hauria de fer és portar cinc jerseis, dues faldilles, tres pantalons i un vestit… sobretot perquè no hi hauria temps suficient en una sola sessió d’utilitzar tota a la roba.
3. Conjunteu-vos. Si el reportatge és en parella, conjunteu-vos, si és de dos nens vestiu-los similar. Mireu què portarà cadascú i escolliu uns colors que quedin bé. Si voleu idees he creat un tauler a Pinterest on podeu trobar imatges d’inspiració per al vestuari (Idees de vestuari) Segur que us serà útil!
4. Parleu abans amb el fotògraf, pregunteu on anireu a fer les fotos, com serà l’entorn, a partir d’aquí podeu escollir també la roba a mida. No és el mateix anar a fer fotografies al bosc on tot és verd que anar a la platja on hi haurà aigua i sorra, o al mig de la ciutat… L’època de l’any també pot ajudar a l’hora d’escollir un tipus de vestuari o un altre, per exemple la tardor convida a utilitzar més els marrons, taronges… i amb el blanc de la neu un vermell s’hi escau la mar de bé.
5. Complements. Cal portar-ne? Doncs dependrà una mica de vosaltres. No són necessaris, però a vegades un complement pot donar molt joc o fins i tot pot donar sentit a tot el reportatge. Un barret, un paraigües, una bossa de mà gran, una manta per seure a al terra… tot això si ho parleu abans amb el fotògraf segur que us ajuda, us pot donar idees o fins i tot potser us fa alguna proposta que encaixi amb la vostra forma de ser.
fotografa de familia

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.