Reportatges a domicili

Quan se’ns passa pel cap fer una sessió de fotos sovint pensem en estudis plens de focus, en localitzacions espectaculars a l’aire lliure o en totes dues coses, però gairebé mai se’ns passa pel cap fer una sessió de fotos a la pròpia casa.
Avui m’agradaria dedicar aquesta entrada al blog a parlar de les sessions a domicili, dels seus avantatges i dels seus inconvenients.
fots de embarazadasUn reportatge a casa vostra sempre serà una bona opció. Potser penseu viviu en un pis petit, en una casa poc lluminosa o poc “fotogènica”… i segurament això sigui un inconvenient a l’hora de tenir fotos espectaculars ja que si decidiu fer les fotos a domicili no serà el mateix que fer-les a l’estudi, on la llum i l’entorn està preparat exclusivament per l’ocasió, però serà casa vostra. I allà us hi sentireu còmodes, serà un reflex real del que vosaltres sou, del vostre dia a dia, de tot el què us envolta. Un record inigualable. Sempre he pensat que per a fer fotografies boniques no cal anar a una gran localització, en el lloc menys pensat es pot treure quelcom de preciós. I si aquest lloc és un lloc vostre, us hi sentireu reconeguts a la primera i serà un record molt més especial.
fotografia alba pifarre
Un altre avantatge gegant en quant a les sessions a domicili és quan parlem de les fotografies de recents nascuts. Les fotografies de recent nascut s’han de fer durant els primers quinze dies de vida ja que és quan el nadó encara conserva la postura fetal i no està tant atent als estímuls exteriors. Però és sobretot durant aquests primers dies que el recent nascut necessita seguretat, tranquil·litat… i això es pot aconseguir sense moure’l del seu espai, on hi haurà olors conegudes, sons coneguts… i segurament facilitarem una sessió de fotos tranquil·la i sense gaire estrès pel petit. El resultat no serà el mateix que a l’estudi, però serà una sessió de fotos més natural i propera.
Us heu plantejat mai com seria un reportaje fotogràfic a casa vostra? Us hi animeu?

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.