fotograf newborn lleida
Els primers dies de la petita Dakota. Sessió newborn a Lleida.

Sempre es sent dir allò de » en casa de herrero, cuchara de palo» i jo tenia clar que als meus fills això no els hi passaria, si alguna cosa tindràn a la vida serà records en forma de fotografies i vídeos.

La petita Dakota va arribar a la vida lliure, amb les coses clares i desprenent una energia espectacular. Li vaig realitzar el reportatge en tres dies diferents, és el que té estar de postpart i fer de fotògrafa i mare a la vegada… I la veritat és que no descarto pas una quarta part!

Us deixo amb algunes de les fotografies del seu reportatge. Què difícil és ser objectiva! Estic enamorada…

Fa més de 4 anys vaig fer les fotografies del seu germà (podeu veure-les aquí) i és que a vegades crec que tinc un «dejà vu». Què en penseu? S’assemblen?

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.