video boda lleida
Història de parella

Tothom té una història, un camí de vida que l’ha portat fins allà on està. Segurament no totes les històries són espectaculars, però totes tenen un per què i totes mereixen ser explicades i recordades.

Per això aquest Sant Valentí 2020 vull donar la oportunitat a una parella de poder conservar la seva història en viu, la seva història concentrada en un vídeo d’entre 3 i 5 minuts. Penjaré les bases de participació a les pàgines de Facebook i Instagram en les properes hores. Si us interessa, estigueu atents i atentes!

Per tal que us feu una idea de com és una història de vida de parella us vull presentar la història del Ramon i la Jenny. Els vaig realitzar el seu vídeo de boda fa uns anys, (podeu veure’l AQUÍ) i va ser una de les històries que més em va captivar i no vaig poder evitar realitzar una petita història de vida del moment en que es van conèixer. LA NOIA DEL VESTIT BLAU.

Us agradaria tenir un vídeo que expliqués com us vau conèixer? Com va ser el moment en que us vau prometre? El moment en que vau decidir formar una família o simplement el moment actual en que sou feliços fent allò que més us agrada fer? Estic aquí per enregistrar-ho i ajudar-vos a conservar la vostra història en viu!

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb mi a través del formulari web o directament a través del correu electrònic info@albapifarre.com. Estaré molt contenta d’escoltar les vostres propostes!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.