El pot dels agraïments. Feliç 2020!

Tots i totes sabeu l’important que són per a mi els records, poder capturar amb fotografies i/o vídeos aquells moments que passen efímerament i que amb els anys ens agrada recordar.

A finals de l’any passat vaig llegir per casualitat un article que parlava de la importància de la gratitud, d’agraïr cada petit moment que vivim i que ens fa sentir bé i feliços. Amb això va sorgir la idea de realitzar un pot dels agraïments. Un pot on posar-hi per escrit una petita nota, una fotografia impresa, un dibuix… de quan em pasés alguna cosa bonica que volgués recordar.

pot dels agraïments
El meu pot dels petits moments.

Conforme han anat passant els mesos d’aquest 2019 el pot s’ha anat omplint poc a poc i avui, l’últim dia de l’any, l’he obert i he recordat tots aquests moments. Els he recordat tancant els ulls i connectant amb la sensació d’aquell moment especial que vaig viure i a l’acabar he agraït a les persones, a l’entorn, al moment en general, per poder tornar a començar un nou pot de petits moments. És realment bonic, inspirador i sobretot sanador.

Us animo a fer-ho de cara al 2020!

I per ajudar-vos, entre totes les persones que deixeu un comentari a través d’aquí, del blog, d’Instagram o de Facebook explicant-me quin ha estat el vostre moment especial de 2019 sortejaré un pot dels agraïments com el meu.

Que tingueu un feliç any nou ple de petits moments per recordar i agraïr! I si a sobre els podeu acompanyar de fotografies i/o vídeos tindreu aquests moments per SEMPRE.

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.