fotografia embarazo lleida
L'Ana, el seu Bellypainting i una preciosa sessió d'embaràs

Dedicar-se una estona de no pensar, de deixar-se anar, de sentir i gaudir a tots ens fa molta falta. Amb les sessions Bellypainting les mares s’abandonen al pessigolleig del pinzell i és un moment molt bonic. (Si voleu veure en què consisteixen les sessions Bellypainting podeu clickar aquí)
L’Ana tenia molt clar que volia la família del Rei Lleó i així va ser com la Cristina, tot i no ser el seu estil, va plasmar la seva idea a la pell. Mireu vosaltres mateixos el resultat!
Bellypainting Lleida (2)Bellypainting Lleida  Bellypainting Lleida (9) Bellypainting Lleida (8) Bellypainting Lleida (7)
Pocs dies després, just entrada a la setmana 37 d’embaràs, vam realitzar el reportatge d’embaràs, vam decidir fer meitat sessió d’estudi i meitat sessió d’exterior ja que els mesos d’hivern apeteix més l’escalfor de l’estudi que el fred del carrer, però què gratificant va ser sortir a fer el reportatge d’exterior estant tot ben ennuvolat i que de cop hi volta el cel ens regalés uns raigs de sol preciosos!
Bellypainting Lleida (11) Bellypainting Lleida (12) Bellypainting Lleida (15) Bellypainting Lleida (20) Bellypainting Lleida (19)Bellypainting Lleida (21) Bellypainting Lleida (22) Bellypainting Lleida (23) Bellypainting Lleida (24)Bellypainting Lleida (25) Bellypainting Lleida (26) Bellypainting Lleida (27)
I ara falta el millor… Esperar amb ganes al petit Leo, per poder realitzar el reportatge newborn i capturar aquells primers dies tan efímers en unes fotografies.
Que tingueu un bon dia!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.