Aquest Nadal, aposta per la teva HISTÒRIA.

Aquest Nadal és el moment perquè apostis per la teva HISTÒRIA i gravis aquells moments que amb els anys t’agradarà recordar. La veritat és que aquest Nadal, imagino que no hi haurà taules llargues, ni grans reunions, però sí més moments en família que mai i crec que serà un molt bon moment per començar una HISTÒRIA DE VIDA, per enregistrar aquests moments, per regalar aquesta herència als nostres fills, per fer participar als nostres pares (que són els seus padrins i padrines) i tenir uns records únics per sempre.

Com que el meu cap pensant mai descansa i com que la meva obsessió és conservar els records et proposo un joc, a veure si t’animes! Juguem a què cadascú es grava la seva pròpia Història de Vida. En uns dies començaràs a decorar la casa, a muntar l’arbre, el pessebre… i aquest any HO GRAVARÀS! Ou yeah.

Et dono 3 úniques indicacions:

  1. Gravar en horitzontal (súuuper important!)
  2. Fer diferents tipus de plans (un pla general que es vegi l’arbre o l’escena de lluny, un primer pla on es vegi qui està muntant aquest arbre i un pla de detall on es vegin les manetes dels teus fills posant una bola, o l’estrella, o menjant-se les fulles de baix)
  3. Tu també has de sortir. (no hi ha excuses!) I com gravar-te? Pots recolzar el mòbil sobre la taula i aparèixer per allà dissimulant (com faig jo en tots els vídeos que surto! hehe)

 I què has de fer amb aquest material gravat? Un dos tres, responda otra vez!  Si t’animes tu mateixa amb el muntatge ho voldré veure. I si no t’animes, jo puc fer-ho per tu! Solament cal que m’enviis un email dient-me que tu també apostes per la teva HISTÒRIA i ens posem a treballar!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.