fotografia recent nascut
Benvingut Oriol! Reportatge newborn a Torrefarrera (Lleida).

Realitzar una sessió de fotos amb un nadó i la seva família em dóna vida. Em connecta amb allò que he viscut jo amb els meus dos fills i m’encanta poder conservar els seus records d’aquells primers dies en imatges.

L’Oriol em va visitar a l’estudi als pocs dies de néixer i durant tota la sessió va estar d’allò més tranquil, encara que això no vol dir que adormit. (Sí! Es poden fer reportatges newborn amb bebès desperts!)

En aquest tipus de sessions m’adapto sempre a el ritme de la família i sobretot de el nadó i és que la veritat que no hi ha res millor que unes fotos simples i naturals per conservar realment aquest moment.

Us deixo amb algunes de les fotos del seu reportatge newborn. Espero que us agradin!

Gràcies per confiar en el meu treball, família!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.