L'arribada del Luca, reportatge newborn en format pel·lícula

Un quadre a la paret de casa, un àlbum de quan erets petit/a… les fotografies aturen el temps, congelen el moment, ens el fan tenir quiet, per sempre. Les imatges en moviment, els vídeos, al llarg del temps ens fan recordar com si tornéssim a viure el moment, els sons, les paraules… tot és tan real que sembla que no hagin passat els anys. I aquí, una que és enamorada de la imatge, ja sigui fixa o en moviment, ha volgut fer un mix i per això us vull presentar aquests nous reportatges, més naturals, més vostres. Fotografies i vídeo documental, tot en un. Pel·lícules de vida… de la vostra vida.

L’arribada del Luca no va ser una arribada fàcil, però sí bonica i això és el que recordaran sempre els seus pares i li podran explicar a ell quan sigui gran.

Primers moments que els pares del Luca no s’esperaven, una sorpresa poc agradable que els va obligar a ser pacients, a confiar…a ser forts. Poc a poc han vist com el seu fill creixia sa i fort i tot el que van viure ha quedat en el record. M’agrada poder documentar els moments importants, aquells moments que passaran i que al llarg dels anys seran com un petit tresor. Una pel·lícula de la seva pròpia vida no la té tothom! Una herència que segur que el vostre fill o filla voldrà veure quan sigui una mica més gran i que també, qui sap, ensenyarà als seus propis fills…

Tot pot quedar documentat i formar part de la vostra petjada: l’embaràs, el primer dia que arribeu a casa amb el vostre nadó, el bateig, tot el primer any de vida o un aniversari en concret, qualsevol moment pot ser bonic de recordar i tenir-lo per sempre en un vídeo. I per descomptat, també en foto.

sessió de pel·licula newborn fotografia de recien nacidos fotografia newborn lleida
Si voleu més informació d’aquest tipus de sessions, podeu escriure’m a info@albapifarre.com. Totes les famílies que contractin aquest reportatge de foto + vídeo (que per cert, encara no té nom… si em voleu donar idees ja sabeu!) durant el mes d’abril tindran un 15% de descompte!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.