fotografia embarazo
Dos mares. Història de Vida, vídeo testimonial.

El vídeo testimonial és tan especial i connecta tant amb l’emoció que no puc evitar sortir-ne enamorada cada cop que realitzo una Història de Vida. Les fotografies són molt boniques, congelen un moment i pots fer volar la imaginació tonant-hi sempre. Però el vídeo…. el vídeo ho explica tot.

video testimonial. LGTBI

La història d’avui és la història de dues mares i dos fills, una família bonica que ho té tot per davant. Que han lluitat i segueix lluitant per la diversitat familiar i que trenquen estereotips de la manera més natural i senzilla possible.

La lactància materna pot ser cosa de quatre, i això és el que Maite i Gemma han aconseguit, poder alletar totes dues als seus dos fills. Un camí llarg, ple d’incerteses al principi, de pors, però també i sobretot de molta valentia. Jo ho penso i se’m posa la pell de gallina, per tot el que representa i tot l’amor que hi ha posat.

Quan l’Aran i l’Adrià seran grans podran veure la seva Història de Vida, podran conèixer com van arribar al món, com van ser aquells primers dies i tot gràcies a aquest vídeo testimonial que les seves mares han fet per ells. Allò que hem viscut ens ajuda a entendre qui som i per què som.

Et deixo amb el vídeo. I quan l’hagis vist, diga’m si t’ha emocionat igual que m’ha emocionat a mi.

I si vols seguir-te endinsant en el meravellós món de les Històries de Vida pots navegar per AQUÍ.

Les Històries de Vida ens ajuden a veure la nostra vida amb la mirada d’amor que és mereix. Ens ajuden a connectar amb nosaltres mateixos i ens ajuden a conservar la nostra pròpia història en viu.

Moltes gràcies, família bonica, per deixar-me explicar la vostra història. Per deixar-me entrar en les vostres vides i per voler que hi continuï estant.

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.