fotografia embarazo
Dos mares. Història de Vida, vídeo testimonial.

El vídeo testimonial és tan especial i connecta tant amb l’emoció que no puc evitar sortir-ne enamorada cada cop que realitzo una Història de Vida. Les fotografies són molt boniques, congelen un moment i pots fer volar la imaginació tonant-hi sempre. Però el vídeo…. el vídeo ho explica tot.

video testimonial. LGTBI

La història d’avui és la història de dues mares i dos fills, una família bonica que ho té tot per davant. Que han lluitat i segueix lluitant per la diversitat familiar i que trenquen estereotips de la manera més natural i senzilla possible.

La lactància materna pot ser cosa de quatre, i això és el que Maite i Gemma han aconseguit, poder alletar totes dues als seus dos fills. Un camí llarg, ple d’incerteses al principi, de pors, però també i sobretot de molta valentia. Jo ho penso i se’m posa la pell de gallina, per tot el que representa i tot l’amor que hi ha posat.

Quan l’Aran i l’Adrià seran grans podran veure la seva Història de Vida, podran conèixer com van arribar al món, com van ser aquells primers dies i tot gràcies a aquest vídeo testimonial que les seves mares han fet per ells. Allò que hem viscut ens ajuda a entendre qui som i per què som.

Et deixo amb el vídeo. I quan l’hagis vist, diga’m si t’ha emocionat igual que m’ha emocionat a mi.

I si vols seguir-te endinsant en el meravellós món de les Històries de Vida pots navegar per AQUÍ.

Les Històries de Vida ens ajuden a veure la nostra vida amb la mirada d’amor que és mereix. Ens ajuden a connectar amb nosaltres mateixos i ens ajuden a conservar la nostra pròpia història en viu.

Moltes gràcies, família bonica, per deixar-me explicar la vostra història. Per deixar-me entrar en les vostres vides i per voler que hi continuï estant.

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.