sessió de Nadal Lleida
Aquest any viurem un NADAL CONSCIENT
Amb la teva Història de Vida gaudiràs del present i tindràs un record per sempre

Tanca els ulls i des del teu interior pensa en què és per a tu el Nadal, què celebres. Es poden celebrar moltes coses, l’amor, la religió, l’estar amb la família, la vida en general… L’important de tot plegat és que sàpigues quin significat li dónes tu a les festes de Nadal per tal de connectar amb allò que més desitges. Nadal és el moment perfecte per viure l’atenció plena, per intentar fugir de tant consumisme i poder centrar-nos en el realment important de la vida.

Jo no vull que vinguis al meu estudi i t’emportis solament unes fotos o un vídeo bonic. La veritat és que això no ho voldria. Jo vull que vinguis, t’ho passis bé, connectis amb els teus fills, amb la teva parella, amb tu mateixa i amb el moment que estem vivint. I jo amb la meva càmera ho gravaré (o fotografiaré).

Vull que vinguis al meu estudi i t’ho passis bé, que connectis amb el moment que estem vivint.

Viure un Nadal humil, ple i feliç aquest any serà possible, amb un decorat que tornarà a venir de la mà de Can Gessé, natural, minimalista… perquè l’important no sigui ell, sinó vosaltres i a la vegada sigui tan bonic que gaudim solament mirant-lo. 🙂

Una altra cosa que faré, i tu segur que ja ho saps…, serà gravar. Gravar, un any més, el nostre Nadal, el teu Nadal (perquè si així ho desitges puc venir a gravar per tu) ja que són uns dies d’estar en família on els nens i les nenes viuen tant amb la il·lusió que m’encanta poder-ho tenir enregistrat perquè el dia que siguin grans puguin recordar que un dia van creure en la màgia.

Les Històries de Vida formen part de tu i de mi. Formen part de tothom encara que alguns no ho sàpiguen veure. I ara fa una estona he remirat  la Història de Vida que vaig fer l’any passat  i em ve un somriure, ha passat tan poc temps, però pels nostres fills es nota tant! M’emociono escoltant la veu, veient els seus gestos, escoltant les seves rialles… Ell tan dolcet, ella tan petitona… Creu-me quan et dic que per a mi això és un tresor!

No deixis mai de gravar, d’obtenir aquests records en format audiovisual. Si t’animes a editar amb aquestes gravacions una Història de Vida, ho podràs tenir arxivat per trobar-ho amb facilitat sempre que ho desitgis. Una part de la vida consisteix en acumular vivències, una altra part consisteix en tenir-les arxivades per trobar-les amb facilitat. 

He preparat un PDF amb la informació detallada dels reportatges que ofereixo. On, aquest any, hi ha un apartat molt xulo dedicat a les Històries de Vida, si vols que te l’envii solament cal que m’ho diguis.

Aquest any, viurem un NADAL CONSCIENT! 🙂

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.