video documental lleida
Vídeo documental de parella. Una Història de Vida.

Durant aquest confinament tres persones i les seves famílies van ser les escollides per gravar una Història de Vida. Ells gravaven i jo editava. El Jordi i la Teresa van ser els tercers. Diuen que a la tercera va la vençuda i per ells així va ser. Per mi, va ser un regal molt gran poder entrar en el seu dia a dia i convertir els seus pensaments en una Història de Vida.

Gravar-se a un mateix d’entrada no sembla fàcil, però amb el meu acompanyament es pot fer de la vostra Història de Vida un moment bonic, per saborejar, per gaudir i sobretot per tenir al final un record per sempre.

I si us animeu a fer-ho vosaltres mateixos també podeu descarregar-vos la GUIA que vaig preparar expressament per l’ocasió.

Cada matí el Jordi surt al seu terrat i tot observant la sortida del Sol s’inspira amb una frase. Poesia pura. I a mi això em va enamorar, perquè a vegades aquelles petites coses sobre les quals no prestem atenció són les que poden guiar la nostra Història. A mi m’encanta fixar-me en el detall, i és aquest DETALL el que farà que la vostra Història de Vida sigui única i especial.

Us deixo amb el seu vídeo documental. Una petita part de la seva vida durant aquest confinament.

Si sou dels que us agrada conservar els records, gravar imatges vostres (en vídeo o en foto) de la vostra família i us emocioneu veient vídeos o fotos de fa anys…. Necessiteu fer la vostra Història de Vida. Per vosaltres i pels que vindran.

I jo, si voleu, us dóno la mà, us acompanyo en aquest preciós camí de gravar i editar la vostra Història de Vida.

Podeu escriure’m i explicar-me què us agradaria conservar per sempre a info@albapifarre.com. M’encantarà llegir-vos!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.