fotografa partos Lleida
Vídeo documental. Dakota, la meva llibertat, el seu naixement.

Per a mi les Històries de Vida són molt més que un simple vídeo per recordar, les Històries de Vida són petits moments de la vida d’una persona que passaran a la història, és conservar la història familiar en viu. I això sol ho podem fer aquí i ara.

I hi ha Històries de Vida i Històries de Vida, i aquesta que us ensenyo avui és una pel·lícula molt íntima, però necessaria d’ensenyar al món. Arribar a la vida lliure, en un entorn segur, càlid i proper. Arribar a la vida així hauria de ser sempre la primera opció. Les dones hem de ser informades per poder prendre les nostres pròpies decisions i sobretot, un cop preses, hem de ser respectades.

Aquesta Història de Vida, és un petit vídeo documental de l’arribada al món de la petita Dakota, una nena forta i valenta que va decidir arribar a la vida en poc menys de dues hores.

La vida obrint-se pas.

I aquella sensació d’haver fet una cosa grandiosa…. El naixement d’un fill mai s’oblida i si tens una Història de Vida que ho expliqui quedarà conservat per sempre. La vida és meravellosa!

Si vols veure les fotos del reporatge newborn de la Dakota quan tenia 10 dies de vida, pots veure-les aquí. Què he de dir jo d’aquesta nena! Em té enamorada…

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.