historia de vida, germans
Història de vida. GERMANS

Realitzar reportatges FOTO + VÍDEO dóna la oportunitat de poder enregistrar moments únics. A vegades són primers cops, però també poden ser aniversaris, un dia de la setmana especial…
Vaig conèixer a l’Erika, el Josep i l’Albert en una sessió de bellypainting i casualitats de la vida va fer que connectéssim i que setmanes més tard em disposés a anar a casa seva a gravar-los, conversar amb ells sobre l’imminent arribada del Nuno i sobre com seria el moment en què l’Albert veuria per primer cop al seu germà.
La HISTÒRIA DE VIDA és un petit vídeo documental on queda gravat un record d’aquell moment, les emocions i sentiments d’un moment determinat de la vida que amb el temps tindrà un valor incalculable.
No vull parlar gaire més… Us deixo amb la Història de Vida de l’Albert i el Nuno, digueu-me, després de veure’l, si no és emocionant veure la reacció del germà gran al conèixer al germà petit. Encara ara tinc la pell de gallina!

fotografia de familia Alba Pifarre fotografa de familia historia de vida fotografia fotografia de familia Alba Pifarre fotografia familiahospital Nuno i Albert (1)
Teniu Instagram? Em seguiu? (@albapifarre_educadoravisual) Doncs estigueu atentes i atents! En els propers dies sortejarem un reportatge d’HISTÒRIA DE VIDA, un documental que us permetrà ser els protagonistes de la vostra pròpia pel·lícula!

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.