sessio familiar lleida
El primer any de l’Etna i la Queralt

Fa uns dies, aprofitant la floració dels presseguers de la plana de Lleida, vam poder realitzar un reportatge de fotos per celebrar el primer aniversari de l’Etna i la Queralt.

En el reportatge fotogràfic no hi va faltar el toc dolç de Sweet Taller en forma de dos pastissets per a que les dues bessones gaudíssin d’allò més amb ells. Uns pastissets rústics, senzills, bonics i segurament boníssims ja que no els vam poder tastar ja que van acabar arrebossats amb herba. Una sessió Smash the cake d’exterior també és possible!

Durant el primer any passen moltes coses, fem milers de fotos amb el mòbil, algunes famílies conserven el reportatge de recent nascut com un petit tresor (podeu veure les fotos newborn de l’Etna i la Queralt aquí), però altres famílies aprofiten aquest primer aniversari per a fer un reportatge complert, passant una bona estona per poder-ho recordar sempre. Tota una experìencia!

Us deixo amb algunes de les fotografies que vam fer abans de quedar-nos a casa confinats. Imatges per alegrar-vos el dia i deixar una mica de banda el tema «coronavirus».

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.