CÀSTING! És la vostra una història de pel·lícula?
Futurs núvis i núvies, ja podeu agafar-vos les mans i plantar el pal selfie o demanar a algú amb gràcia que us gravi perquè… Queda oficialment obert el CÀSTING per saber quina és la vostra història de pel·lícula!
Volem saber què fa de la vostra història la millor, única i irrepetible. Volem que ens expliqueu en un vídeo de 30 segons l’anècdota que us defineix o que ens canteu i balleu la vostra cançó. Feu el què creieu que us hagi de fer guanyar el Càsting de la Història de Pel·lícula. La parella que expliqui la història més emocionant, divertida, esbojarrada, ocurrent o que ho faci de manera més original i sorprenent s’emportarà un 50% de descompte en el vídeo de boda.
Sí, sí! Heu llegit bé! UN 50 % DE DESCOMPTE.
 Teniu temps fins el divendres dia 4 de novembre per participar-hi, just el dia en què comença la Fira deNuvis a Lleida (on per cert, estarem presents i us esperem amb els braços oberts!)
Què s’ha de fer per participar? Teniu dos opcions, VIA FACEBOOK o VIA INSTAGRAM! En tots dos llocs haureu de:
  • Compartir i posar m’agrada al vídeo que acompanyarà l’anunci del Càsting.
  • Etiquetar a tres amics o amigues que cregueu que els pot interessar.
  • Un cop fet això, haureu de gravar un vídeo de 30 segons amb la vostra parella i explicar-nos quina és la vostra història de pel·lícula. Heu de penjar aquest vídeo al vostre mur amb les etiquetes #historiadepelicula #historiadepel·licula #albapifarre i #firadenuvis

Per tal de poder comptabilitzar a tots els participants i que no se’ns escapi ni un heu de penjar el vídeo públic i enviar un correu aalbapifarre@albapifarre.com amb els vostres noms, el dia i lloc del vostre casament i un número de telèfon de contacte.
És una oportunitat única per gaudir d’un 50% de descompte al vídeo de la vostra boda! No perdeu l’oportunitat!

Aquí us deixem amb el vídeo que ho anuncia!
https://vimeo.com/188528267
 
 
 
 

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.