5 idees de regals de Nadal amb fotografies

S’acosta el Nadal i comencem a pensar què podem regalar a la nostra família i amics. Jo sempre he pensat que regalar una experiència és el millor regal que et poden donar i entre aquestes experiències hi ha el regalar RECORDS.

Avui us porto 5 idees per a regals de Nadal, 5 idees relacionades amb els records i les fotografies.

 • EL VAL REGAL. Regalar un reportatge de fotos serà sempre molt bona idea! El val regal ho pot incloure tot:
  • bellypaiting per a aquesta amiga que està embarassada,
  • minisessió de fotos a l’estudi amb la teva parella o d’exterior per a tota la família, per a la neboda que acaba de fer 15 anys o per al nadó acabat de néixer de la família …
  • També una sessió de fotos d’avis i néts! Us ho imagineu? Regalar un reportatge de fotos sempre serà un MOLT bon regal ja que és una experiència única i molt especial que et quedarà el record per sempre.
 • Una altra opció per als que fan sessions de Nadal amb els seus petits és regalar fotografies impreses. Tots els avis volen fotos dels seus néts i nétes, si o no? Així que hem d’aprofitar el moment! Entre els meus regals top està el marc de fusta o el simple cartró ploma per penjar una ampliació XL a la paret. També les impressions fine art perquè puguin posar en un marc la que més els agradi. Una altra cosa que també m’agrada fer a partir de les fotografies d’un reportatge és fer postals per poder dedicar i regalar com a mostra d’agraïment a aquells qui estimes i t’estimen.
 • Arreglar una foto antiga. Aquella foto on surten els teus pares de petits, una foto de el poble quan encara no estava enquitranat … Aquella foto antiga que està una mica trencada, però que saps que faria molta il·lusió poder reparar-la i seria una sorpresa enorme. La foto reparada la podeu regalar posada en un marc o bé impresa en un cartró ploma.
memorialistes de poble
 • Així com a regal més material, si la teva parella o algú a qui estimes molt és un apassionat de la fotografia i del vídeo pots buscar algun complement. Per exemple una corretja original per la càmera, un comandament autodisparador o bateries de recanvi. I si el teu pressupost t’ho permet sempre pots anar a buscar un objectiu nou, un trípode o qualsevol element que sàpigues que li pot fer falta.
 • I finalment … el meu regal més TOP! Una HISTÒRIA DE VIDA. Que, què és una Història de Vida? Els que em coneixeu i seguiu en xarxes ja sabeu que sóc una videolover i m’encanta poder conservar en vídeo vostres records. (Podeu veure amb més detall què és una Història de Vida AQUÍ. ) Perquè els anys passen i no hi ha millor record que una imatge en moviment. Un vídeo d’empresa, un vídeo de família, un vídeo que expliqui qui sou per tenir-lo guardat per sempre. Amb el pas dels anys els vídeos tenen un valor incalculable. Per a mi, sens dubte, és una de les millors inversions! I per descomptat també es pot posar al Val Regal.

Què us ha semblat? Us ha ajudat a decidir-vos per regalar a algú especial una bonica experiència? Expliqueu-me què és el que heu regalat algun cop o el que us agradaria que us regalessin, m’agradarà llegir-vos.

Aquestes entrades també et poden interessar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.